foto

Gaby Gasser

  • nar. 24.3.1944 (75 let)
    Basel, Basel-Stadt, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gloomy Sabbath
2012 Tatort - Hanglage mit Aussicht (TV film)
2007 Vertraute Angst (TV film)
1987 Deshima
1986 Vier linke Hände (divadelní záznam)
1985 Ankomme Dienstag - Stop - Fall nicht in Ohnmacht (TV film)
1982 Die Präsidentin (TV film)
1981 System Ribadier (TV film)
1980 Einmal hunderttausend Taler (TV film)
Herkulespillen (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
1973 Kleine Löwe und die Großen oder Die Patriarchen und die Diplomatie, Der (TV film)
Liebe leidet mit Lust (TV film)
1972 Scheidung auf musikalisch (TV film)
1971 Die Schlankheitskur (TV film)
1970 Auf und davon (TV film)
1969 Täter auf der Spur - Familienärger, Dem (TV film)
1968 Der Partyphotograph
Zieh dich aus, Puppe
1967 Der Trinker (TV film)
1966 Richter von London, Der (TV film)
Stella (TV film)
Wir machen Musik - Eine kleine Harmonielehre (divadelní záznam)
Zehn Prozent (TV film)

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky