foto

Don Barker

  • nar. 8.3.1940 (80 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Šťastné míle
2006 Modern Love
2002 Rabbit Proof Fence
Černí a bílí
2000 Horká krev
1999 Divoká země
1997 Hořící nebe
1995 Life of Harry Dare, The
1994 Tuláci (TV film)
1991 Sladký mluvka
1990 Hlubiny srdce (TV film)
1989 A Sting in the Tale
1988 Daleká země (TV film)
1987 Strážci času
1986 Lovná zvěř
Playing Beatie Bow
1985 Fragments of Terror
Ozbrojený přepad
1984 The Fire in the Stone
1981 Gallipoli
Revenge
1979 Dawn!
Taxi (TV film)
1978 Sound of Love, The (TV film)
Weekend of Shadows
1975 Solo Flight

TV seriály

2014 Plonk (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2005 McLeodovy dcery (TV seriál)
Král a já (S05E26)
1999 Chuck Finn (TV seriál)
1996 Sun on the Stubble (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1992 The New Adventures of Black Beauty (TV seriál)
1991 Eggshells (TV seriál)
1990 Ultraman: Towards the Future (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
1983 Co přináší řeka (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Bellamy (TV seriál)
I Can Jump Puddles (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál) - herec, a.z.
1978 Proti větru (TV seriál)
When Kings Go Forth to Battle (E08)
The Tree of Liberty (E07)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Cop Shop (TV seriál)
Restless Years, The (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
1974 The Box (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1994 Homicide... 30 Years On (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky