foto

Maja Barełkowska

  • nar. 6.7.1962 (56 let)
    Poznaň, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legiony
2018 Studniówk@
2015 Démon
Podivné nebe
2006 Kto nigdy nie żył...
2005 Karol (TV film)
Zakochany Anioł
2001 Moje válka
1994 Ziarno zroszone krwia (TV film)
Śmierć jak kromka chleba
1989 Porno
1988 Labedzi spiew

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
Pamiątka z powstania (S05E06)
další epizody (4)
2009 Majka (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VII (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace