foto

Käthe Gold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ameley, der Biber und der König auf dem Dach (TV film)
1980 Die Reise ins tausendjährige Reich
1977 Abendlicht (TV film)
1976 Johann und Anna (TV film)
1974 Karl May
1971 Wald, Der (TV film)
1969 Vanillikipferln (TV film)
1968 Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
1965 Totentanz (TV film)
1964 Briefe eines toten Dichters (TV film)
1962 Buch mit Kapiteln, Ein (TV film)
Porträt einer Madonna (TV film)
1961 Anatol (TV film)
Bauer als Millionär, Der
1957 Parasit, Der (TV film)
Rose Bernd
1956 Fuhrmann Henschel
1955 Nora (TV film)
1952 Palace Hotel
1951 Augen der Liebe
1950 Der Wallnerbub
1941 Wir erinnern uns gern - a.z.
1940 Das Fräulein von Barnhelm
1939 Die unheimlichen Wünsche
1937 Andere Welt
1935 Ammenkönig, Der
Bohové se baví
1912 Der Unbekannte

TV seriály

1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1950 Salzburg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky