foto

Neel Rønholt

  • nar. 17.9.1984 (36 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Úplně normální rodina
2017 Thorn
2012 Téměř dokonalý
2010 Pravda o mužích
2008 A Viking Saga
Dig og mig
Himmerland
2007 Om natten
Pokoj 205
2006 Drsný holky
Krummerne - så er det jul igen
Po svatbě
Skyggen af tvivl
2004 Děti mé sestry v Egyptě
2002 Monsteret
Sestřiny děti na sněhu
2001 Anja & Viktor
Sestřiny děti

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Store beslutninger (S02E08)
Nyt håb (S02E07)
Familieturen (S02E06)
další epizody (8)
2019 Tinka og Kongespillet (TV seriál)
Mennesket fra Søgaard (E24)
Nissernes dronning (E23)
Troldeglas (E22)
další epizody (24)
Sygeplejeskolen (TV seriál)
Store beslutninger (S02E06)
Et uventet gensyn (S02E05)
Afsked (S02E02)
2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Stå aldrig til søs (S01E09)
Lex Mercur (S01E08)
další epizody (10)
Tinkas juleeventyr (TV seriál)
Nissernes magi (E24)
Nisse i hjertet (E23)
Nettet strammes (E22)
další epizody (24)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Sandhedens time (S02E06)
Salgsaftalen (S02E05)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (7)
2010 Vláda (TV seriál)
Rozděl a panuj (S01E09)
Nevidět, neslyšet, nemluvit (S01E07)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky