foto

Rasmus Botoft

  • nar. 5.1.1972 (48 let)
    Amager, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Madklubben
Vzhůru za sny
2019 Jagtsæson
2018 Holly na výpravě
2016 Osudové léto v Dánsku (TV film)
Swinger
2015 Kanadské dobrodružství
2013 Žena v kleci
2011 Junk Love
2010 Pravda o mužích
Sestřiny děti ve válce
Všechno bude fajn
2009 Láska a zběsilost
Spi, děťátko, spi
2008 Dig og mig
Gaven
Lille soldat
Léto
Plamen a Citron
2007 Bílá noc
De kaldte os frisører
Jak se zbavit těch ostatních
Om natten
2004 Bratři
2003 Switching: An Interactive Movie.
1996 Den attende
1993 Smukke dreng

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
En herre fra København (S07E05)
Alsang og hærværk (S07E04)
Sommer, See und Sonnenschein (S07E03)
další epizody (5)
2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Stå aldrig til søs (S01E09)
Lex Mercur (S01E08)
další epizody (10)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2014 1864 (TV seriál)
2012 Danish Dynamite (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Den 2. side (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Sådan er livet (S01E05)
Den stærkeste hånd (S01E04)
2008 Album (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tycho Brahe (TV film)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2009 Livvagterne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky