foto

Rasmus Botoft

  • nar. 5.1.1972 (45 let)
    Amager, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ein Sommer in Dänemark (TV film)
Swinger
2015 Kanadské dobrodružství
2013 Žena v kleci
2010 Pravda o mužích
Sestřiny děti ve válce
Všechno bude fajn
2009 Láska a zběsilost
Spi, děťátko, spi
2008 Dig og mig
Gaven
Léto
Lille soldat
Plamen a Citron
2007 De kaldte os frisører
Hvid nat
Jak se zbavit těch ostatních
Om natten
2004 Bratři
2003 Switching: An Interactive Movie.
1996 Den attende
1993 Smukke dreng

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
2014 Dědictví (TV seriál)
1864 (TV seriál)
2012 Danish Dynamite (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Den 2. side (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tycho Brahe (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace