foto

Michael McFall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Camera Obscura
Screenland Drive
1994 Forrest Gump
1993 Made in America
Věc cti
1989 Odpadlík

TV seriály

2003 Line of Fire (TV seriál)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nedokonalost (S07E02)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Každých pět minut (S02E14)
1997 Frasier (TV seriál)
Pozor na to, co si přeješ (S04E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tales of the City (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky