foto

Nadia Fossier

  • nar. 15.5.1971 (49 let)
    Lille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Disparus de Valenciennes (TV film)
2016 L'Inconnu de Brocéliande (TV film)
2014 Les tourtereaux divorcent (TV film)
Vogue la Vie! (TV film)
2013 Il faut marier maman (TV film)
2012 La Cerise sur le gâteau
2011 Insoupçonnable (TV film)
L'ombre d'un flic (TV film)
2010 Notre Dame des Barjots (TV film)
Osudná láska (TV film)
2009 La belle vie (TV film)
Ticket gagnant (TV film)
Ďáblova duše (TV film)
2008 Krevní pouta
Ledová vášeň (TV film)
2005 Prozac tango
2004 Ortel smrti (TV film)
Robinsonnes, Les (TV film)
2000 La Pierre à marier (TV film)
Le Coeur à l'ouvrage
1999 Le Derrière
1998 Il fait trop chaud ici - J'ai froid - J'ai chaud - Vous ne vous souvenez pas?
1997 Un étrange héritage (TV film)
Une vie pour une autre (TV film)

TV seriály

2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
2016 Agathe Koltès (TV seriál)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Médoc sur ordonnance (S05E02)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Au clair de la lune (S02E03)
2013 Chérif (TV seriál)
Les Liens du sang (S01E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
In memoriam (S07E01)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S08E07)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
Victoire Bonnot (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un cri dans la nuit (S02E05)
2006 Sable noir (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
14 juillet (S01E04)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
Montanové (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Police district (TV seriál)
Bûchers (S03E06)
Vol à l'arrachée (S03E05)
Identité judiciaire (S03E04)
další epizody (6)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Police district (TV seriál)
Double identité (S02E06)
Pertes et profits (S02E05)
Situation irrégulière (S02E04)
další epizody (6)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
Police district (TV seriál)
Affaire vous concernant (S01E06)
Etat de démence (S01E05)
Classé sans suite (S01E04)
další epizody (6)
1999 Mélissol (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky