foto

Sibylle Canonica

  • nar. 26.4.1957 (63 let)
    Bern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Goldfische
Harter Brocken: Der Geheimcode (TV film)
2018 Death is so permanent
Syn mého otce
Tatort - Die Musik stirbt zuletzt (TV film)
2016 Tatort – Das Recht, sich zu sorgen (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Láska, zloděj a diamanty (TV film)
Tatort - Château Mort (TV film)
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Alaska Johansson (TV film)
Rudá jako rubín
2011 Bastard
Hotel Lux
Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2010 The Final Fax
2009 Alter und Schönheit
Entführt (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Tödlicher Zweifel
2007 Liebe und Wahn (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
Jeníček a Mařenka (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
2003 Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Polterabend (TV film)
2002 Delusion
Mrs. Klein (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Flügelfisch
Julietta
Recept na lásku
1999 Amphitryon
Die Braut
1998 Der Campus
Fette Welt
1996 Za hranicí ticha
1995 Nach Fünf im Urwald
1994 Im Zeichen der Liebe
1990 Der zerbrochene Krug (TV film)
Neuner
1989 Wallers letzter Gang

TV seriály

2020 Oktoberfest 1900 (TV seriál)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Smrt gigola (S05E07)
2008 Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Křehké důkazy (E07)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky