foto

Sibylle Canonica

  • nar. 26.4.1957 (61 let)
    Bern, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sohn meines Vaters
Tatort - Die Musik stirbt zuletzt (TV film)
2016 Ein starkes Team – Geplatzte Träume (TV film)
Tatort – Das Recht, sich zu sorgen (TV film)
2015 Rosamunde Pilcher: Láska, zloděj a diamanty (TV film)
Tatort - Château Mort (TV film)
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Alaska Johansson (TV film)
Rudá jako rubín
2011 Bastard
Hotel Lux
Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2010 The Final Fax
2009 Alter und Schönheit
Entführt (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Bella Block - Falsche Liebe (TV film)
Tödlicher Zweifel
2007 Liebe und Wahn (TV film)
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
Jeníček a Mařenka (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
2003 Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Polterabend (TV film)
2002 Delusion
Mrs. Klein (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Flügelfisch
Julietta
Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
Recept na lásku
1999 Amphitryon
Die Braut
1998 Der Campus
Fette Welt
1996 Za hranicí ticha
1995 Nach Fünf im Urwald
1994 Im Zeichen der Liebe
1990 Der zerbrochene Krug (TV film)
Neuner
1989 Wallers letzter Gang

TV seriály

2011 Kriminalista (TV seriál)
Smrt gigola (S05E07)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace