foto

Annabella Andreoli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Notti e nebbie (TV film)
1978 Uzavřený kruh (TV film)
1975 La peccatrice
1969 Armáda pěti mužů
Gli intoccabili
1968 Acid - delirio dei sensi
Anzio
1965 Coriolano (TV film)

TV seriály

1974 L'olandese scomparso (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
Vino e pane (TV seriál)
1969 Giocando a golf una mattina (TV seriál)
1967 I promessi sposi (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1997 Ardena

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky