foto

Šigeo Kató

  • nar. 1925
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hama no kioku
1993 Máda da jo
1990 Sny Akiry Kurosawy
1987 Princezna z měsíce
1984 Anime-čan
Návrat Godzilly
1981 Rengo kantai
Stanice
1978 Hi no tori
Sonezaki shinju
1977 Jacuhaka mura
1976 Daiči no komoriuta
Fumó čitai
1975 Dómjaku rettó
Hacukoi
Kokuso sezu
Mechagodzilla no gjakušú
Tókjówan endžó
1974 Esupai
Kareinaru ičizoku
Nosutoradamusu no dailogen
1973 Blossom and the Sword, The
Nad ostrovy nevyjde slunce
Óšó
1972 Kaigun tokubetsu nensho hei
1971 Godzilla tai Hedorah
1970 Vesmírná améba
1969 Crazy no daibakuhacu
Nihonkai daikaisen
1968 Kaidžú sóšingeki
Kubi
1967 King Kong no gjakušú
1966 Godzilla, Ebira, Mosura: Nankai no daikettó
Kigandžó no bóken
Ojome ni oide
Válka nestvůr
1965 Daibóken
Frankenstein vs. Baragon
Godzilla - Útok z neznáma
Či to suna
1964 Kimi mo shusse ga dekiru
Mothra tai Godzilla
Učú daikaidžú Dogora
Á, bakudan
1963 Křídla nad Tichým oceánem
1962 Dobunezumi sakusen
Jósei gorasu
King Kong vs. Godzilla
1961 Kuroi ganšú: Kanrjú
Mosura
Wakarete ikiru toki mo
1960 Ankokugai no taikecu
Onna ga kaidan o agaru toki
独立愚連隊西へ
1959 Dokuritsu gurentai
Kicune to tanuki
Kotan no kuchibue
Nippon tandžó
Sensuikan I-57 kofuku sezu
Vesmírná bitva
1958 Hadaka no taišó
Zoku Čakkiri Kinta
1957 Ikiteiru Koheidži
Óban
1956 Bai she chuan
Nagareru
1955 Džúdžin jukiotoko
1954 Godzilla
Samurai
Sedm samurajů
1953 Taiheijó no waši
1952 Minato e kita otoko
Žít

TV seriály

1981 Ki ni Naru Tenšitači (TV seriál)
1973 Kója no jodžinbó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky