foto

Sung-Jin Lee

  • nar. 2.10.1981 (38 let)
    Seoul, Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Motýlí muž (TV film)
2008 Learning How to Speak

TV seriály

2019 Tuca & Bertie (TV seriál)
2017 Girlboss (TV seriál)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Paddy's Pub: Home of the Original Kitten Mittens (S05E08)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Solves the Gas Crisis (S04E02)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

TV seriály

2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky