foto

Ara Anton

  • nar. 8.3.1970 (50 let)
    Evanston, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Marlowe (TV film)
2003 Lepší pozdě nežli později

TV seriály

2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac and Dennis Break Up (S05E09)
2007 Private Practice (TV seriál)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky