foto

Benjamin Thys

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Meyerowitz Stories (New and Selected)
2015 Front Cover
2014 M4: My Many Married Men

TV seriály

2019 Tales of the City (TV seriál)
2018 Station 19 (TV seriál)
2016 Bull (TV seriál)
Zelený servis (TV seriál)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Broad City (TV seriál)
Forever (TV seriál)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
Brooklyn chrono (E08)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
2012 High Maintenance (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Host

Dokumentární

2013 Fešanda a boxer
2011 Mozek v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky