Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři dospělí sourozenci se scházejí na akci věnované oslavě umělecké práce jejich otce. Řeší zde své problematické vztahy s ním i mezi sebou navzájem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (68)

lamps 

všechny recenze uživatele

Epizodní struktura se moc hezky slévá do přesvědčivě znějící výpovědi dvou generací svérázné rodinky, ale nemohu se zbavit pocitu, že tenhle film je trochu vzpírající se protivník, kterému se v ringu může plnohodnotně postavit málokterý divák. Postavy jsou zkrátka divné a řeší věci, k nimž se jen těžko připodobňuje a které nelze (aspoň napoprvé) úplně chápat. Každopádně kvituji úžasné herce a zde již zmíněné tragikomické rozkročení, které fungovalo jednoduše skvěle. Určitě tomu ještě šanci dám. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert tria Sandler, Stiller a Hoffman. Baumbach natočil ukecaný film, v ktorom je ale akýsi vnútorný smútok a vysporiadanie sa s nedokonalosťou. Citlivo podané. Miestami príjemne úsmevné a celé sa to nesie v duchu ranných filmov Woody Allena ale s tým, že toto má modernejší háv. Stále je to ale intelektuálna zábava. Veľké plus sa Grace Van Patten. Jej filmové veľdiela ma rozosmiali. Newmanová hudba tradične dobrá. Dostávala sa mi systematicky pod kožu. Jeden z tých malých veľkých filmov, ktoré majú tendeciu byť skutočnými ale zároveň bizarnými. Držím všetkým Meyerowitzom palce do budúcna. Nech sú šťastní. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "The Meyerowitz Stories (New and Selected)" je zábavný takovým svým specifickým, nostalgickým způsobem, kdy každá postava, tedy alespoň hlavní, je zde nějakým způsobem narušená, ale snaží se žít, jak nejlíp umí. Herecky je to skvěle obsazené a překvapí, jak jsou herci přirození, i když chvílemi trochu přehrávají. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Strašne sa mi páčilo, jak to každú svoju chybu vzápätí napraví. Akože sebareflexia. Sandler výborný. A tie nečakané zatmievačky ku koncu. A úplne najlepšia je záverečná scéna, na tú nezabudnem. Edit: Po rokoch ešte lepšie. Ten scenár je pre mňa asi to, začo dnes berú Američania staré filmy. Tie malé detaily. Keď Hoffman opakuje všetkým jeden vtip. Keď pred ostatnými chváli svojho syna, ale v súkromí mu dáva zabrať. Keď príde syn z druhej strany krajiny a jediný vie, čo má robiť, zatiaľ čo tí, ktorí sa starajú celý život, sú vtedy bezradní. Perfektne napísané postavy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho asi něco více. Rodinné drama, kde hlavním aktérem je otec Dustin Hoffman, ten má své tři děti a na rozdíl od ostatních rodičů on je má rozdělené od nejoblíbenějších po nejméně oblíbených. Adam Sandler bohužel patří mezi ty nejméně ale snaží se to hodit za hlavu a milovat tátu i tak. Adam Sandler v trochu vážnější roli, sedne mu to, to bez diskuze, ale mohl by si vybírat lepší a zajímavější filmy. Tohle je nuda. Obsazení je ale skvělé, Hoffman, Sandler, Stiller a Thompson, obsazení vážně láká, jenže příběhově je to plytké, slabé a nudné. ()

Galerie (89)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Reklama

Reklama