foto

Tammy Felice

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vanquisher, The
2012 Jack Reacher: Poslední výstřel
2010 Legally Mad (TV film)
2009 Dead Air
2008 Live Fast, Die Young
2007 Ostrov smrti

TV seriály

2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Outsiders (TV seriál)
Trust (S01E09)
2013 Professional Friend (TV seriál)
Save Me (TV seriál)
Heavenly Hostess (E06)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S04E11)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kalhotkoví čmuchalové (S10E16)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky