foto

Liane Hielscher

  • nar. 9.11.1935
    Schweidnitz, Preußen, Německá říše
  • zem. 26.1.2000 (64 let)
    Bad Aibling, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Coswig und Sohn (TV film)
Wilde Mädchen, Das (TV film)
1992 Widerspenstige Viktoria (TV film)
1991 Hausmänner
1988 A.D.A.M.
Familienschande (TV film)
1984 Ein irres Feeling
Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
1983 Dva supernosáči
Tiefe Wasser (TV film)
Wie es geschah (TV film)
1981 Bäume ausreißen (TV film)
1980 Jähzornige, Der (TV film)
Weber, Die (TV film)
1978 Adoptionen (TV film)
1977 Damen haben Vortritt (TV film)
1975 Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
1972 Amouren (TV film)
Liebesspiele junger Mädchen
1971 Geld liegt auf der Bank, Das (TV film)
Sein Schutzengel (TV film)
1970 Ein Humanist (TV film)
Engel, die ihre Flügel verbrennen
1969 Cardillac
1968 Bis zum Happy-End
Kriminalmuseum - Der Scheck (TV film)
Neun Leben hat die Katze
Zu Hause (TV film)
1967 Gerhard Langhammer und die Freiheit (TV film)
Mittsommernacht
1966 Der Fall Angelika (TV film)
Geibelstraße 27 (TV film)
S.O.S. - Morro Castle (TV film)

TV seriály

1996 Immer Ärger mit Arno (TV seriál)
Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Moselbrück (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Weiberwirtschaft (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Jauche und Levkojen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Schweigegeld (S01E106)
1978 MS Franziska (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
Stationen (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1972 Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Großer Mann, was nun? (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Gertrud Stranitzki (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky