foto

Walter Sedlmayr

  • nar. 6.1.1926
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 14.7.1990 (64 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Rambo Zambo (TV film)
1981 Mein Freund, der Scheich (TV film)
1979 Anton Sittinger (TV film)
1978 Seehundskomödie (TV film)
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Hände gut alles gut (TV film)
1975 Bezohledně
Ein deutsches Attentat (TV film)
Hahnenkampf (TV film)
Lina Braake
Pěstní právo svobody
1974 Ameisen kommen, Die
Andechser Gefühl, Das
Der gestohlene Himmel
Die Reform (TV film)
Kurpfuscherin, Die (TV film)
Strach jíst duše
1973 Die Sachverständigen
Geschichte der Atombombe (TV film)
Steig ein und stirb (TV film)
Svět na drátě (TV film)
Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1972 Brémská svoboda (TV film)
Die Moral der Ruth Halbfass
Náhlé vzplanutí
Tatort - Münchner Kindl (TV film)
1971 Die Münchner Räterepublik (TV film)
Obchodník se zeleninou
Posádka v Ingolstadtu (TV film)
Provisorische Leben, Das (TV film)
Rio das Mortes (TV film)
1961 Der jüngste Tag (TV film)
1956 Der Jäger von Fall
Hilfe - sie liebt mich

TV seriály

1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
Eichbergers besondere Fälle (TV seriál)
1983 Der nächste, bitte! (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
1975 Spannagl & Sohn (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
Das feuerrote Spielmobil (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1973 Theodor Hierneis oder Wie man ehem. Hofkoch wird (TV film)

Divadelní záznam

1976 Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
1973 Macbett (divadelní záznam)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)
1966 Magdalena (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1980 Heut' abend (TV pořad)
Jolly Joker (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky