foto

Joe Alaskey

  • nar. 17.4.1952
    Troy, New York, USA
  • zem. 3.2.2016 (63 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joe Alaskey je americký dabér a herec . Narodil se v roce 1949 dne 26. května ve Watervlietu v New Yorku jako Joseph Alaskey. Diváci ho mohli vidět v seriálu KANCELÁŘSKÁ KRYSA.  V roce 1988 si zahrál hlavní roli s Donnou Dixon v komedii LUCKY STIFF.  Ve stejném roce se objevil ve filmu FALEŠNÁ HRA S KRÁLÍKEM ROGEREM.  V roce 1994 se objevil ve filmu FORREST GUMP po boku Toma Hankse. Zahrál si i ve filmu CASPER z roku 1995.
Jeho největší rolí byla postava Beana Froelicha v seriálu OUT OF THIS WORLD, ve které vydržel až do poslední série. V roce 1990 se objevil v televizní soutěži The Match Game. Objevil se i v pořadu The New Hollywood Squares. V roce 2005 se objevil v televizním filmu The 100 Greatest Cartoons
Nastoupil misto Mela Blanca a ujal se jeho role v dabování. Daboval Sylvestra a Tweetyho v seriálu TAJEMSTVÍ SYLVESTRA A TWEETYHO.  Daboval také postavy: Bugse Bunny, Duffyho Ducka. Od roku 2010 dabuje v seriálu LOONEY TUNES: ÚŽASNÁ SHOW.
 

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2015 Tom a Jerry: Špionská mise
30 Years of Dark Seduction
2012 Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
2011 Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
2009 The Haunted World of El Superbeasto
2008 Liga spravedlivých: Nová hranice
2007 Elf Bowling the Movie: The Great North Pole Elf Strike
2006 Legend of Sasquatch, The
Svátky vem kačer
2004 Daffy Duck for President
Hare and Loathing in Las Vegas
2003 Looney Tunes: Reality Check
Looney Tunes: Stranger Than Fiction
Looney Tunes: Zpět v akci
Lumpíci v divočině
2002 Balto na vlčí stezce
2001 Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
Scooby-Doo a virtuální honička
Timber Wolf
2000 Lumpíci v Paříži
Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Tweetyho dobrodružný let
1998 Looney Tunes Sing-Alongs
Lumpíci
Quest for Camelot Sing-Alongs
1997 Adventures in Odyssey: In Harm's Way
A Rugrats Vacation
Bugs Bunny's Funky Monkeys
Father of the Bird
1996 Marvin the Martian in the Third Dimension
1995 Another Froggy Evening
Carrotblanca
Casper
Královská ryba (TV film)
Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery (TV film)
1994 Forrest Gump
Tiny Toons Spring Break (TV film)
1993 Bank Robber
Waiter, The
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
It's a Wonderful Tiny Toons Christmas Special (TV film)
1991 Bugs Bunny's Lunar Tunes (TV film)
Honeymooners: The Lost Episodes
Wish for Wings That Work, A (TV film)
1990 Spaced Invaders
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
Lucky Stiff

TV seriály

2011 Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
2002 Pětka statečných (TV seriál)
Teamo Supremo (TV seriál)
2001 Samuraj Jack (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Bugs n' Daffy Show, The (TV seriál)
Casper (TV seriál)
Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Tajemství Sylvestera a Tweetyho (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Zbrklík (TV seriál)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
The Golden Palace (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 Kde je Wally? (TV seriál)
Návrat do budoucnosti (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1987 D.C. Follies (TV seriál)
Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1985 Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1981 Ri¢hie Ri¢h (TV seriál)

Dokumentární

2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
2003 Behind the Tunes - Hard Luck Duck

TV pořady

1990 Match Game, The (TV pořad)
1989 Couch Potatoes (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace