foto

Romana Pollak

  • nar. 23.7.1971 (49 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
2006 Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
2005 90 dní bez sexu (TV film)
2004 Evilenko
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
2001 Engel bleibt selten allein, Ein

TV seriály

2009 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
Der Schatz im Silbersee (E04)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
In Vino Veritas (S04E11)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky