foto

Emily Wagner

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ulička hanby
2012 2 dny v New Yorku
2010 Na doraz
2008 Chronic Town
2007 Pan tělocvikář
2006 Rebelka
2004 Talent Given Us, The
2002 Looking for Jimmy
2001 Amy's Orgasm
1995 Blah Blah Blah
Sedm

TV seriály

2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Staré časy (S15E19)
To, co děláme (S15E18)
další epizody (6)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S15E02)
Vykoupení (S14E13)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
Výpadek (S14E07)
Válka se vrací domů (S14E01)
další epizody (5)
2006 Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Nalož a leť (S13E09)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
další epizody (6)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
Neštěstí (S12E08)
Lidský štít (S12E07)
další epizody (9)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
Vyjížďka (S10E22)
Odpusť a zapomeň (S10E16)
další epizody (6)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
další epizody (13)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Naděje umírá poslední (S09E06)
Beznadějné zranění (S09E05)
další epizody (9)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
Nabídka a poptávka (S08E06)
Nový začátek (S08E05)
další epizody (14)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Podivný let (S07E05)
další epizody (17)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (16)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Maškaráda (S05E05)
Zmizení (S05E04)
další epizody (14)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (15)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Union Station (S03E08)
Bez mozku to nejde (S03E07)
další epizody (14)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (18)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Bouře (S01E10)
V žáru Chicaga (S01E06)
Dobrá noc před námi (S01E05)
1980 High Feather (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace