foto

Jochen Alexander Freydank

  • nar. 1967
    Východní Německo

Biografie

Jochen Alexander Freydank režíroval v malých divadlech, reklamy a krátké filmy. Než se stal scenáristou pro TV a film, pracoval jako první asistent režie a střihač. V současné době pracuje jako producent televizního seriálu a připravuje se režírovat svůj první celovečerní film. Země hraček je jeho čtvrtý krátký film.

Zdroj: Festival krátkých filmů Praha

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Große Fische, kleine Fische (TV film)
2014 Kafkovo Doupě
2008 Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Beziehungsprüfung (S11E20)
Noch nicht zu spät (S11E18)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dein Leben gehört mir (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Große Fische, kleine Fische (TV film)
2014 Kafkovo Doupě
2013 Tatort - Allmächtig (TV film)
2012 Und weg bist Du (TV film)
2011 Tatort - Heimatfront (TV film)
2007 Země hraček
2003 Dienst
2001 Notfall
1999 Glückliches Ende

TV seriály

2017 Der Barcelona-Krimi (TV seriál)
Tod aus der Tiefe (E02)
Über Wasser halten (E01)
2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Leben und leben lassen (S12E33)
Allzu schwarz gesehen (S12E32)
Gefühl und Entscheidung (S12E31)
další epizody (32)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
Die richtige Intuition (S11E39)
další epizody (27)

Scénografická filmografie

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verliebt (S12E28)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky