foto

John Gabriel

  • nar. 27.9.1914
    Hendon, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.5.1998 (83 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bernard and the Genie (TV film)
1985 Claudia
Král David
Přání smrti 3
1981 Peter and Paul (TV film)
1969 Jaká to rozkošná válka!
1963 Shadow of Treason
Siege of the Saxons
1962 Fate Takes a Hand
Gang War
Operation Snatch
The Share Out
1961 Highway to Battle
Over the Odds
Pursuers, The
1960 Bluebeard's Ten Honeymoons
Compelled
Identity Unknown
1959 The Cat Gang
1958 Corridors of Blood
1957 Rupert of Hentzau (TV film)
1955 The Master Plan
1952 Androcles and the Lion
Darovaný kůň
Secret People
1951 Calling Bulldog Drummond
1950 Highly Dangerous
1949 Golden Arrow
1948 Deep Waters
1947 The Wandering Jew (TV film)

TV seriály

1997 The Broker's Man (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1983 Poradce (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Family Solicitor (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Kenilworth (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1951 Stranger from Space (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Whirligig (TV seriál)

Dokumentární

1985 Day the Universe Changed, The (TV seriál)
1977 The Age of Uncertainty (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky