foto

David Hollander

  • nar. 16.5.1968 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí

TV seriály

2018 Ray Donovan (TV seriál)
Staten Island, Part Two (S06E02)
Staten Island, Part One (S06E01)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Horses (S05E08)
If I Should Fall from Grace with God (S05E07)
další epizody (6)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Ryba a pták (S04E06)
Velká zelená podkova Malého Billa Primma (S04E03)
Dívka s kytarou (S04E01)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
Tulipán (S03E08)
další epizody (6)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Volcheck (S02E10)
Sunny (S02E08)
Orál (S02E04)
další epizody (4)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Černý cadillac (S01E04)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
Remember (S03E19)
další epizody (10)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Believe (S03E08)
Hazel Park (S03E07)
další epizody (15)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
The Dark (S02E09)
The Neighborhood (S02E08)
další epizody (19)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
Heart (S01E08)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Abby (S05E01)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
2007 Heartland (TV seriál)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
All the Rage (S02E23)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Beginning (S01E22)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
The Vote (S03E20)
další epizody (12)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Believe (S03E08)
další epizody (22)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

  • JPO (scenárista)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace