foto

David Hollander

  • nar. 16.5.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Horses (S05E08)
If I Should Fall from Grace with God (S05E07)
další epizody (6)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Ryba a pták (S04E06)
Velká zelená podkova Malého Billa Primma (S04E03)
Dívka s kytarou (S04E01)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
Tulipán (S03E08)
další epizody (6)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Volcheck (S02E10)
Sunny (S02E08)
Orál (S02E04)
další epizody (4)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Černý cadillac (S01E04)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Abby (S05E01)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
2007 Heartland (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí

Fanoušci tvůrce

  • JPO (scenárista)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace