Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi čtyřmi a pěti hvězdami a nakonec dal plný počet. Jednak fandím podobným námětům, které nejdou tak vztříc divákovi a pak se mi také líbilo samotné ztvárnění filmu. Bylo to syrové, použitím kamery, prostředím, málomluvností postav, podzimnímu počasí ... Je mi vlastně trochu líto těch, co je to nezasáhlo a myslí si, že jde o nudný a přehlédnutelný snímek. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Film je uveden jako drama, ale osobně bych ho označil za horor. Hlavním zdrojem mého upřímného zděšení byl Ashton Kutcher, který se snaží se zaťatými zuby (a to doslova) ztvárnit postavu oplývající bohatým vnitřním životem. Celou tu hrůzu doplňovala babičkoidní Michelle Pfeiffer, se kterou náš prkenný hrdina navázal vztah. Producenti zřejmě měli za to, že život s postarší Moorovou Kutchera dostatečně kvalifikoval pro tuto roli a rovněž vyšli vstříct diváckému hyenismu, který si dodatečně propojí fikci s realitou a příběh tak dostane pikantní příchuť obživlých stránek Blesku. Další zářez na pažbu producentů, kteří vzali věci za správný konec a potopili slušný scénář. Na tomhle hřbitově už hnije pěkná řádka mrtvol. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kdybych si v TV programu nepřečetl, o čem to bude, bylo by to asi snesitelnější. Vědět ale předem vyústění celého filmu, to je fakt na zabití. Člověk čeká zajímavé drama a místo toho dostane love story na pozadí tragické události. Kačera sem frkli asi jen proto, že má postelové zkušenosti s takhle starýma modelama. S nějakým schopnějším hercem by to bylo rozhodně lepší, protože ženské obsazení se už ani zlepšit nedalo (Kathy Bates stejně neměla co hrát). ()

Sgt.Pepper 

všechny recenze uživatele

V poklidném tempu za přítomnosti temné atmosféry a vlhkého počasí nám David Hollander předkládá své drama..příběh o dvou vraždách a několika svatbách..příběh není tuctový, sice trochu bez akce, ale mě oslovil..po Butterfly effect jsem se do Kutchera zrovna nezamiloval, o to víc mě uspokojil nyní..Michelle po třetí v řadě svede mladého kluka, už se těším na nějaký jiný úkol..překvapivá spokojenost.. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nenápadné drama, které určitě mohlo dopadnout líp nebýt Kutchera (asi je móda do něj kopat - ale proč ne), protože ten za celý film z kapsy vytáh pouze 2 výrazy, a to na takovou roli opravdu nestačí. Nicméně, i přes to u mě převládá spíš spokojenost. Je to zásluhou pomalu plynoucího děje, krásné Michelle (i v těch 50 je k nakousnutí) a toho neslunečného studeného počasí, které alespoň u mě působilo dost depresivně...Slabší 4 => 6.5/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)
  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)

Reklama

Reklama