foto

Mario DiLeo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 When I Find the Ocean
1990 Poslední mstitel
Sudie and Simpson (TV film)
1986 Hell Hunters
1985 Streets of Justice (TV film)
1984 Soutěž roztleskávaček
1983 Noční děsy
1982 Terror at Alcatraz (TV film)
1980 Conquest of the Earth (TV film)
1979 Racquet
1978 The Evil
1977 Bourák
1969 2000 Years Later
1966 Herança Sangrenta
The Gentle Rain
1965 Sylvia's Girls

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Milenci a jiní vrazi (S01E06)
Psí život (S01E05)
další epizody (7)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Fitz and Bones (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Curse of Dracula, The (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Poslední mstitel

TV seriály

1996 Xena (TV seriál)
Černý vlk (S01E11)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
A nyní pár slov (S02E15)
Sám v temnotě (S02E11)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Dlouhý spánek (S02E05)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
The Good Collar (S03E05)
When Irish Eyes Are Crying (S03E01)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace