foto

Victoria Smurfit

  • nar. 1974
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Lears
2016 Homecoming
2014 Amnesia: Who Are You?
Among Ravens
The Taking
2011 Líbánky pro jednoho (TV film)
Proper Send-Off, A
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2008 Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2007 Trial and Retribution XIII: Curriculum Vitae (TV film)
Trial and Retribution XIV: Mirror Image (TV film)
2006 Hledači mušlí (TV film)
Trial & Retribution: Sins of the Father (TV film)
2003 Neprůstřelný mnich
Trial & Retribution VII (TV film)
2002 Jak na věc
The Last Great Wilderness
2000 Pláž
The Wedding Tackle
1997 So This Is Romance?
1996 Muž v hlavní roli
1995 The Run of the Country

TV seriály

2019 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S07E06)
Epizoda 5 (S07E05)
2018 Marcella (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
Homecoming (S07E21)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Poslední pomazání (S05E21)
Fénix (S05E20)
Sestry (S05E19)
další epizody (6)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Náklonnost ke Cruelle (S04E19)
Skvělý plán (S04E17)
Nešťastná duše (S04E16)
další epizody (6)
2014 Rush (TV seriál)
Don't Ask Me Why (E02)
Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
Přijď zemřít (E08)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
2013 Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Ďáblův valčík (E05)
Rozbřesk věčné noci (E04)
další epizody (6)
2000 North Square (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)

Dokumentární

2013 Why We (Heart) Vampires (TV film)

Host

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky