foto

Victoria Smurfit

  • nar. 1974
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Lears
2016 Homecoming
2014 Amnesia: Who Are You?
Among Ravens
Taking, The
2011 Líbánky pro jednoho (TV film)
Proper Send-Off, A
2010 Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2008 Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2007 Trial and Retribution XIII: Curriculum Vitae (TV film)
Trial and Retribution XIV: Mirror Image (TV film)
2006 Hledači mušlí (TV film)
Trial & Retribution: Sins of the Father (TV film)
2003 Neprůstřelný mnich
Trial & Retribution VII (TV film)
2002 Jak na věc
Last Great Wilderness, The
2000 Pláž
Wedding Tackle, The
1997 So This Is Romance?
1996 Muž v hlavní roli
1995 Run of the Country, The

TV seriály

2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Last Rites (S05E21)
Firebird (S05E20)
Sisters (S05E19)
další epizody (6)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Náklonnost ke Cruelle (S04E19)
Skvělý plán (S04E17)
Nešťastná duše (S04E16)
další epizody (6)
2014 Rush (TV seriál)
Drákula (TV seriál)
Budiž světlo (E10)
Čtyři růže (E09)
Přijď zemřít (E08)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
2013 Drákula (TV seriál)
O netvorech a lidech (E06)
Ďáblův valčík (E05)
Rozbřesk věčné noci (E04)
další epizody (6)
2000 North Square (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace