foto

Ben Elton

  • nar. 3.5.1959 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vše je pravdivé
2017 Tři léta
1983 Evening for Nicaragua, An (TV film)

TV seriály

2016 Zpupný krákal (TV seriál)
2013 Wright Way, The (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean (E01)
1989 Černá zmije (TV seriál)
Sboheeem (S04E06)
Vojenský lazaret (S04E05)
Letecká esa (S04E04)
další epizody (6)
1987 Černá zmije (TV seriál)
Duel a dualita (S03E06)
Žně a ženich (S03E05)
Sen a senilita (S03E04)
další epizody (6)
1986 Černá zmije (TV seriál)
Okovy (S02E06)
Pivo (S02E05)
Peníze (S02E04)
další epizody (6)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
Blbě (S02E04)
další epizody (6)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
Nezívačka (S01E05)
Bomba (S01E04)
další epizody (6)

TV pořady

2011 Ben Elton Live from Planet Earth (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film)
1993 Mnoho povyku pro nic
Stark (TV film)
1983 Evening for Nicaragua, An (TV film)

TV seriály

2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Sen a senilita (S03E04)
1986 Saturday Live (TV seriál) - mod.
1985 Happy Families (TV seriál)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
Bambi (S02E01)
1983 Alfresco (TV seriál)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
There's Nothing to Worry About! (TV seriál)

Dokumentární

2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film) - mod.
2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film)
Blackadder Rides Again (TV film)
Blackadder's Most Cunning Moments (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
Stephen Fry: 50 Not Out (TV film)
2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
1998 The Best of British (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Tři léta
2000 Možná, miláčku

TV seriály

2005 Blessed (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2011 Ben Elton Live from Planet Earth (TV pořad)
2004 Ronnie Barker: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
Theatreland (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)