foto

Chris Van Dusen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Bridgertonovi (TV seriál)
Umění mdloby (E03)
Dokonalý démant (E01)
2016 Skandál (TV seriál)
Pencils Down (S05E15)
I See You (S05E14)
2015 Skandál (TV seriál)
Get Out of Jail, Free (S05E06)
Put a Ring on It (S04E17)
2014 Skandál (TV seriál)
The Key (S04E05)
The Fluffer (S03E16)
2013 Skandál (TV seriál)
YOLO (S03E09)
Molly, You in Danger, Girl (S02E18)
2012 Skandál (TV seriál)
Spies Like Us (S02E06)
2010 Seattle Grace: Message of Hope (TV seriál)
2009 Seattle Grace: On Call (TV seriál)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Plán „Teď hned“ (S03E19)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky