foto

Terry Alexander

  • nar. 23.3.1947 (72 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ihailed
1999 Gloria
1997 Hurricane
Spiknutí
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
1994 Amateur
1989 Dům 3
1985 Den mrtvých
1984 Lace (TV film)
Okamžik záblesku
1982 Benny's Place (TV film)
Desperate Lives (TV film)
Fantasies (TV film)
The First Time (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pique (S02E20)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2012 Contamination: A Convention Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace