foto

Terry Alexander

  • nar. 23.3.1947 (72 let)
    Detroit, Michigan, USA

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ihailed
1999 Gloria
1997 Hurricane
Spiknutí
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
1994 Amateur
1989 Dům 3
1985 Den mrtvých
1984 Lace (TV film)
Okamžik záblesku
1982 Benny's Place (TV film)

Galerie (9)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace