foto

Belinda Stewart-Wilson

  • nar. 16.4.1971 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Its Walls Were Blood
2019 Sins of the Father
2018 Peripheral
2016 Brother, The
2014 Evermoor (TV film)
2011 All That Way for Love
Holy Flying Circus (TV film)
Přizdis*áči
2010 Huge
2008 Peter Serafinowicz Show Christmas Special, The (TV film)
2007 Joeův palác (TV film)
Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2006 Seven Second Delay (TV film)
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)
1996 La passione

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Point of Departure (S02E04)
Simulant (TV seriál)
Operace Blesk (S02E08)
Osamělost běžce na střední vzdálenosti (S02E07)
Konstábl Polly (S02E05)
další epizody (6)
2017 Simulant (TV seriál)
Vzájemná spolupráce (S01E02)
Srdcová královna (S01E01)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
2014 Pan Sloane (TV seriál)
Merry Christmas, Mr. Sloane (E04)
Tajemství Evermooru (TV seriál)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Threads of Silk and Gold (S02E05)
2011 Moje rodina (TV seriál)
Omlazovací kúra (S11E10)
2010 Whites (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Miranda (TV seriál)
Mé nové já (S02E01)
Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2007 Angelo's (TV seriál)
Armstrong a Miller (TV seriál)
Jekyll (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Návrat zlatého dítěte (S02E02)
Sraz spolupracovníků (S02E01)
2005 Broken News (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
1999 Days Like These (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Starting Out (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV pořad)
2014 Bleší trhy (TV pořad)