Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Tak takhle rozhodně ANO! :-) Co jiného by si také tvůrci komedie mohli přát, než diváka, který se popadá za břicho od začátku do konce filmu? S radostí se právě k těmto divákům hlásím - co scéna, to nezastavitelný výbuch toho nejupřímnějšího smíchu. Musím se přiznat, že takový záhul moje břišní svaly ještě nezažily a bolí mně ještě teď - 2 dny po projekci. Nepopiratelnou pravdou asi je, že cílová skupina tohoto snímku je velice, převelice zřejmá, a možná ani v ní by povaha snímku nemusela sednout úplně všem. Nicméně tohle je můj šálek kávy. Zde funguje úplně vše. Scénář, režie, herci - vše úžasné a bez jediné chybičky. Humor naprosto geniální. Důležité je pravděpodobně zmínit, že jsem dodnes neznal seriál, na který The Inbetweeners Movie navazuje, a tak nemám možnost srovnávat. To je vzhledem k (pro mě) nepochopitelně nízkému hodnocení zde na ČSFD asi jen dobře. Díky tomuto snímku se na seriál nejspíš brzo vrhnu. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Hodně zběsilá záležitost. Sice jsme to stokrát viděli jinde ("Rafťáci" a spol.), ale zrovna tato variace profláklého motivu středoškoláků prahnoucích zbavit se na prázdninách panictví mi poměrně sedla. A to jsem seriálem nedotčen. Snad je to přičiněním jistého puncu civilnosti, která jsem z tohoto filmu cítil - "Přizdis*áči" jsou prosti jakýchkoli stop americké debility všech těch slátanin posledních let typu "Prci, prci, prcičky", místo ní sází na obsazení neokoukaných a zajímavých tváří a jistou shovívavost ve vykreslení všech postav. Hrdinové "Přizdis*áčů" nejsou zlí, jsou jen extrémně žinantní, jak už to tak v tomto věku bývá, a nestydí se za to. Humor snímku, postavený především na brutálně otevřených a vulgárních konverzačních situacích, je daleko za hranicí čehokoli, kde končí dobrý vkus - některé záběry, fórky či repliky jsou zde skutečně PŘÍLIŠ, ale taková už je doba, a je jasné, že tento typ komedií musí zákonitě gradovat po stránce vulgárnosti, otevřené sexuality či nechutnosti, aby ještě někoho zaujal. Kdo si kupříkladu ještě dnes vzpomene na filmy, jako byl "Klub sráčů" z r. 2000, který zobrazoval prázdninové dobrodružství podobně žinantních a nadržených antihrdinů? A to jsem si tehdy třeba myslel, že větší úlet snad již nejde natočit. Zakončil bych to asi tak, že "Přizdis*áči" nejsou žádný artový film pro náročného diváka, ale komedie zacílená na puberťáky, a tak by se k tomu mělo přistupovat. Být v tom věku, je to moje srdeční záležitost. Takto, s věkovým odstupem od oněch relativně sympatických (anti)hrdinů, mám pro tento film úsměvné pochopení, a velmi dobře jsem se pobavil. Co víc chtít ke štěstí? Jděte do toho, takovouhle nálož odzbrojujícího humoru v kinech jen tak neuvidíte. ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Začne to typicky špatným a otřepaným žertem s masturbuváním; tentokrát se šnorchlem, šunkou a jakousi rukavicí. Na začátku filmu jsem se obával, v prostředku jsem byl spokojený a na konci bych tento počin hodnotil možná výše než obsahově blízký Eurotrip. Pár vtipů mě rozesmálo, několik trapností se dalo v pohodě přežít. Co více si v daném žánru přát? Byla to moje první CSFD projekce, tak dám s klidem čtyři, protože atmosféra v kinosálu byla celkem prima. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek filmů " Klub sráčů a série Prciček ", tudíž i z tohoto filmu jsem byl nadšen. Vždycky si totiž vzpomenu na sebe, jak jsme kdysi s kámošem vyráželi na dovči k moři. Scénář se totiž od některých situací moc nelišil a trapných situací jsme zažili docela dost. Dnes, ale na to rád vzpomínám. Co se týče Přizdis*áčů, tak mi tam sedělo naprosto vše. Režie, kamera, výběr herců, dialogy, letní lokace a soundtrack. Seriál jsem ještě neviděl, ale určitě si ho rád dám. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od seriálu, som nemal pri celovečeráku chuť týchto vymletých, tvrdolínom napichaných nadržaných dementov, vykastrovať. Asi to urobila prítomnosť štvorice (očividne slepých a s žalostne nízkymi nárokmi) báb, ktoré sa im pomerne rýchlo zavesia na krk, takže fekálny humor a perverznosť je osekaná na o čosi krokejšiu a znesitelnejšiu mieru, na úkor zábavne trapnej snahy zapôsobiť a hlavne "zasunúť". A oné, hrá tam Laura Haddock z HNTLYL, takže minimálne mužské publikum si má na čom aspoň oči pásť :-) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama