foto

Karel Ondrka

  • nar. 4.10.1988 (31 let)
    Česká Lípa, Československo

Biografie

Karel Ondrka je filmovým studentem, od září roku 2008 studujícím obor filmové režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. Narodil se 4. října roku 1988 v České Lípě, většinu života ale strávil v Praze.

Jeho režisérské filmové pokusy postupně přibývají, přestože jeho druhý krátký film Rybáři se nesetkal s přívětivými ohlasy.

Mimo studia filmové režie je vášnivým fanouškem anime. Na csfd vystupuje pod přezdívkou gr8 escape.

Karel "Skejpr" Ondrka

Herecká filmografie

Filmy

2018 Úsměvy smutných mužů
2017 Křik ticha
2013 Můj den (studentský film)
2012 Naděje umírá poslední (studentský film)
Příprava na Vánoce (studentský film)
2011 Rozvod mrtvých (studentský film)
2009 Reservoir Hogs (studentský film)

Dokumentární

2017 Filmový festival
Svět podle Ležáka

Režijní filmografie

Filmy

2012 Noční směna (studentský film)
2010 Poslední vyhlídka (studentský film)
2009 Reservoir Hogs (studentský film)
Rybáři (studentský film)
2008 Automechanik (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Noční směna (studentský film)
2009 Reservoir Hogs (studentský film)

Host

TV pořady

2010 Prostřeno! (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)