foto

Karel Ondrka

  • nar. 4.10.1988 (28 let)
    Česká Lípa, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Karel Ondrka je filmovým studentem, od září roku 2008 studujícím obor filmové režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. Narodil se 4. října roku 1988 v České Lípě, většinu života ale strávil v Praze.

Jeho režisérské filmové pokusy postupně přibývají, přestože jeho druhý krátký film Rybáři se nesetkal s přívětivými ohlasy.

Mimo studia filmové režie je vášnivým fanouškem anime. Na csfd vystupuje pod přezdívkou gr8 escape.

Karel "Skejpr" Ondrka

Herecká filmografie

Filmy

2013 Můj den (studentský film)
2012 Naděje umírá poslední (studentský film)
Příprava na Vánoce (studentský film)
2011 Rozvod mrtvých (studentský film)
2009 Reservoir Hogs (studentský film)

TV pořady

2010 Prostřeno! (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Noční směna (studentský film)
2010 Poslední vyhlídka (studentský film)
2009 Reservoir Hogs (studentský film)
Rybáři (studentský film)
2008 Automechanik (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Noční směna (studentský film)
2009 Reservoir Hogs (studentský film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace