Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

Steve5cz 

všechny recenze uživatele

Kazmu Kazmitche sleduji od jeho počátku a jeho show za tu dobu ušla velký kus cesty. Tohle je vlastně příběh mladého kluka, který si umanul, že se stane slavným a pokud to dobře půjde, tak i bohatým. Kazmovi nemůže nikdo upřít kreativitu a sebevědomí. Některé díly jsou naprosto super, ale některé díly byly o dost slabší. Líbí se mi, že Kazma ví, co se mu nepovede a dokáže nejen kritizovat sám sebe, ale také přijmout kritiku od svých hostů, kteří ho nejednou poučovali o základech moderátorství. Za tu dobu co Kazma uváděl OMS udělal na internetu docela dost velké rušno. Namátkou aférky s Aquilou, Rytmusem, ale i naposledy s Jirkou Krampolem, která s OMS ale nesouvisela. Když se na to podívám, tak musím konstatovat, že to Kazma dokázal. Pomalu se stává známým člověkem a tím pádem trochu kvalita OMS upadá a kdoví jak dlouho ji ještě bude vyrábět. Dávám 4* za to, že show je plná nekorektního humoru, provokace známých celebrit a opravdu dobrých vtipných situací. ()

Bali10 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se nemůžu zbavit dojmu, že je velká část záležitostí nafingovaných, díly novýho kabátu pořadu jsou brilantní! Má to myšlenku, vtip, styl, skvělou grafiku. Párminutový interviews s různě známýma lidma ze "starý" One Man Show stály za vyliž. Třeba mu to s příbytkem epizod nový koncepce časem odpustim ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Je to trochu jako vzít youtubera, narvat mu kotel peněz i odvahy a pustit ho do světa. Nejlepší na tom ovšem je, že Kazma při kopání do bulvárních kauz neztrácí soudnost, přestože tak často působí. Je to dno? Je to zábava? Při debatách o morální stránce projektu mám neodbytný pocit, že Kazmovi v první řadě jde o přečurávání bulvárních kolosů a vůbec všeho a všech, nikoliv o "pomoc" někomu (třeba lidem s Touretteovým syndromem - na to se zmíněné téma až příliš kontraproduktivně bije s mírou bizáru, kterou vtipálci do projektu nacpali). Je to zábava, opírající se o dno. P.S. Asi bych měl doplnit, že moje hodnocení patří novějším dílům (cca od epizod na téma Justin Bieber, MS v ledním hokeji, Prostřeno), jelikož jsem viděl cosi z let dřívějších a bylo to mnohem, mnohem slabší... P.P.S. Kauza Leoš Mareš a 1/10 - pěknej trapas, takže nazdar. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Kazmovo ujeté nápady, podané navíc způsobem, který vtáhne do děje. Pozornému divákovi sice neujde, že mnohé z těch vylomenin byly domluvené mnohem jednodušeji předem přímo s "napálenými" a divadélko kolem včetně napětí je jen hrané, ale přesto je to zábavné. Všechno však kazí pseudomoralizování na konci, které z obyčejné legrace dělá cosi křečovitě vážného a s rádoby vyšším poselstvím. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě produkt své doby. Jak ten pořad, tak Kazma sám. Jeho kecy o tom, že vlastně každý díl je točen s nějakým bohulibým záměrem samozřejmě neberu, protože o prachy jde vždycky až na prvním místě a on to ví sám nejlépe. Pokud následně takto ulevuje svému svědomí nebo ne, to nechť posoudí jiní. Každopádně to jak ,,vypekl'' (vtipný příměr že? :-) Prima vaření na Primě, to byla skutečně SHOW jak se patří ! * * * ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama