Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Hurá! Konečně mám pocit, že jsem nahmátl něco ze samého dna bulvární žumpy. Ještě s prsty od hoven se o to musím podělit, přátelé. Upřímně jsem doufal, že nikdo nepředčí onen Novotného výškrab, ovšem tento Kazma - to je ještě větší kláda. S neskutečně sympatickým výzorem albínského vítěze soutěže o biggest krypla skotačí před webkou a vypouští z úst slova. Slova, která dokáže zcela nečekaně poskládat i do vět. Protějšek mu činí kdejaká parazitická celebritní hnida, jsoucí v tak mizerné finanční situaci, že hledá diváckou podporu i na takovéto platformě. Tak si tak vzájemně hladí podvyživená ega někde ve sklepě, jsou u toho vtipní jak leukémie a vytváří novou generaci jedinců, zapsaných na mé černé listině. Za což bych hlavnímu protagonistovi velice rád poděkoval. Nejlépe brokovnicí. ()

Steve5cz 

všechny recenze uživatele

Kazmu Kazmitche sleduji od jeho počátku a jeho show za tu dobu ušla velký kus cesty. Tohle je vlastně příběh mladého kluka, který si umanul, že se stane slavným a pokud to dobře půjde, tak i bohatým. Kazmovi nemůže nikdo upřít kreativitu a sebevědomí. Některé díly jsou naprosto super, ale některé díly byly o dost slabší. Líbí se mi, že Kazma ví, co se mu nepovede a dokáže nejen kritizovat sám sebe, ale také přijmout kritiku od svých hostů, kteří ho nejednou poučovali o základech moderátorství. Za tu dobu co Kazma uváděl OMS udělal na internetu docela dost velké rušno. Namátkou aférky s Aquilou, Rytmusem, ale i naposledy s Jirkou Krampolem, která s OMS ale nesouvisela. Když se na to podívám, tak musím konstatovat, že to Kazma dokázal. Pomalu se stává známým člověkem a tím pádem trochu kvalita OMS upadá a kdoví jak dlouho ji ještě bude vyrábět. Dávám 4* za to, že show je plná nekorektního humoru, provokace známých celebrit a opravdu dobrých vtipných situací. ()

Reklama

Aragorn 

všechny recenze uživatele

Show je celkem zábavná, bohužel v posledních letech už klesá její kvalita. Kazmovy zřejmě došly ty nejlepší nápady, možná by bylo nejlepší, kdyby show skončila, aby si nepokazila svou pověst. Dalším problémem show je, že to má vypadat reálně. Bohužel se tomu opravdu těžko věří, když se v jednom z posledních dílů setká Kazma s papežem díky tomu, že je influencer. Papeži Františkovi však nezáleží na tom, kdo má kolik sledujících na instagramu nebo to, kdo je jak slavný a kolik má peněz. Papež František dbá na úplně jiné hodnoty. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele

Kazma a jeho crew mají skvělé nápady na show, které dotahují do konce. One Man Show má naprosto úžasnou post produkci, ty efekty, hudba a animace jsou prostě topka. U většiny dílů se ukáže, že to vlastně Kazma dělal kvůli dobročinému účelu, ale přijde mi, že je to tam vždycky vsunuté násilně. Ideální pořad na odpočinek a odreagování. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začátky neznám, dřív jsem nesledoval, nevyhledával. Ale Kazma „dospěl“, má nápady, prachy, velký ego a hlavně kuráž. Co jsem viděl, bylo značně nevyrovnané, ale samozřejmě největší pouták Karel z Prostřena, který žije se slepicí, spí v rakvi i s důchodkyněmi a občas si ze vzteku demoluje byt, je na oba palce nahoru. Justin Bieber zrovna tak. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)
  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama