foto

Emilie de Preissac

  • nar. 4.7.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tranzit
2015 Les Anarchistes
2014 Marge d'erreur (TV film)
2013 Malevil (TV film)
Sans métro fixe
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
2008 Amateurs
2007 2 soeurs
Regarde-moi
2004 I'm an actrice

TV seriály

2017 Le Chalet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 9 (S05E09)
další epizody (7)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Question d'eau de vie... ou de mort (S02E01)
2009 Julie Lescautová (TV seriál)
Nedotknutelný (S18E03)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2005 Dolmen (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Dokumentární

2012 Serge Gainsbourg - Přišel jsem vám říct