foto

Luca Ward

  • nar. 31.7.1960 (58 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Le leggi del desiderio
2013 Notte agli studios, Una
Sarebbe stato facile
2011 Karol, odvaha otce Karola
2010 Amigo (TV film)
Nauta
2009 Cacciatore di uomini, Il (TV film)
Il mistero del lago (TV film)
Un amore di strega (TV film)
Vraždy podle učebnice (TV film)
2008 Animanera
Scusa ma ti chiamo amore
2007 7 km da Gerusalemme
Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Caccia segreta (TV film)
La stella dei re (TV film)
Pompeje: Zkáza (TV film)
Un dottore quasi perfetto (TV film)
2005 Dalla parte giusta
Karol (TV film)
2004 Dentro la città
Mater natura
2003 Blindati (TV film)
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
2001 House of Chicken, The
2000 Gioco a incastro (TV film)
1993 Jonathan z kmene medvědů
1991 Barocco
Cattiva
1984 Chewingum

TV seriály

2014 Braccialetti rossi (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2010 Io canto (TV seriál)
2007 Lady detektiv (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)
Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
Cuccioli (TV seriál)
2001 Cento vetrine (TV seriál)
Okouzlení IV (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Donna per amico, Una (TV seriál)
1992 Quelli della speciale (TV seriál)
1989 Solo (TV seriál)
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
1963 Demetrio Pianelli (TV seriál)

Dokumentární

2015 It's Better in Italian
2014 Walt Disney e l'Italia - Una storia d'amore
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace