foto

Rynagh O'Grady

  • nar. 1954
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Supervized
2014 Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
2008 Dorothy Mills
2005 Snídaně na Plutu
2000 When Brendan Met Trudy
1999 Love Divided, A
1998 Noční vlak
1996 Moll Flandersová
1994 Návrší vdov
Rector's Wife, The (TV film)
1993 Neopouštěj mě (TV film)
1992 Navždy a daleko
1991 The Commitments
1990 Fialový autobus (TV film)
1983 Ascendancy
Flying Into the Wind (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1978 The Stud
1976 Naše malé angličanky

TV seriály

2002 Ultimate Force (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Small, Far Away: The World of Father Ted (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky