foto

Esther Schweins

  • nar. 18.4.1970 (49 let)
    Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rate Your Date
2017 Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
Zaun an Zaun (TV film)
2015 Mara und der Feuerbringer
2014 Rosamunde Pilcher: Čekání na duhu (TV film)
Sedmikráska (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Hotel snů: Myanmar (TV film)
Loď snů: Malajsie (TV film)
Láska z Fjordu: V zajetí lásky (TV film)
Sommer in Rom (TV film)
2012 Die Wüstenärztin (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
Krokodýlové z předměstí 2
Liebling, lass uns scheiden!
Tatort - Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (TV film)
2008 Popelkou na jednu noc (TV film)
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
Telefonistka
2006 Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Maria an Callas
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Dítě nebo kariéra? (TV film)
Feuer
Nachtasyl (TV film)
Výzva
2003 Vypusťte džina (TV film)
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Familie XXL (TV film)
Osudová záměna (TV film)
2001 Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
Paps, Versprechen hält man! (TV film)
Třídní sraz (TV film)
2000 Höllische Nachbarn - Nur Frauen sind schlimmer (TV film)
Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Lava
Straßen von Berlin - Abraxox, Die (TV film)
Únos v Riu (TV film)
1999 Carův kurýr (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
1998 Drei Tage Angst (TV film)
Höllische Nachbarn (TV film)
1997 Ein Schloß für Rita (TV film)
Null Risiko und reich (TV film)
Příliš čistá vražda (TV film)
Rosenkavalier
Tatort - Bierkrieg (TV film)
1996 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
Das Superweib
Küsse niemals deinen Chef (TV film)
Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
Weibsbilder
1995 Místo činu: Frankfurt - Vražedná noc (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Zzizzi (E06)
2015 Honey und Funny (TV seriál)
2012 Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Konečná stanice Benátky (E11)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Fox a partneři (TV seriál)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Zwei Partner auf 6 Pfoten (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die 90er - Wendejahre: Einheitsrausch und Eierwürfe (TV film)
2018 Die Hälfte der Welt gehört uns - Als Frauen das Wahlrecht erkämpften (TV film)
Yoga in Indien - Unterwegs mit Esther Schweins (TV seriál)
2014 Vikingské ženy (TV film)

Host

TV pořady

2018 Sechs auf einen Streich - Die Märchenshow im Ersten (TV pořad)
2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
2012 Der Quiz-Champion (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Comedy TOTAL (TV pořad)
2005 Die Traumschiff-Gala (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
2002 Men in Black Training Video: Germany (TV pořad)
1999 POP 2000 (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace