foto

Seong-mo Jeong

  • nar. 20.10.1956 (62 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deoking
2008 Zbraň odplaty
2005 Monopolli
2002 4 Balgarak

TV seriály

2017 Yeokryu (TV seriál)
2015 Maeul: Achiaraui bimil (TV seriál)
2014 Sarangman halrae (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Jewangui ddal, Soobaekhyang (TV seriál)
2012 Gootbai manool (TV seriál)
Hanbando (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2010 Jeppangwang Kim Tak Goo (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
2007 Gaewa neukdaeeui sigan (TV seriál)
2006 Gangi doeeo mannari (TV seriál)
Miseuteo gootbai (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
2001 Shin hwa (TV seriál)
1999 Bom (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
Geojitmal (TV seriál)
Hong Gil Dong (TV seriál)
Maenbalui cheongchun (TV seriál)
Samgimsidae (TV seriál)
Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
Pokpungsogeuro (TV seriál)
1996 Mimang (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
Koriah geyiteu (TV seriál)
Moraeshigae (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace