foto

Garry Robbins

  • nar. 9.9.1957
    St. Catharines, Ontario, Kanada
  • zem. 11.12.2013 (56 let)
    St. Catharines, Ontario, Kanada

Biografie

Garry Robbins (známý jako nejvyšší muž v Kanadě) se narodil v St Catharines (Ontario v Kanadě) a bydlí tam dodnes. Má jednoho bratra Robbinse, ostatní jeho členové rodiny mají jména tak, aby se rýmovala (Terry, Larry, Shari, Garry a Barry). Je velmi aktivní v mnoha organizacích (např. Humane Society, Child Find, Runs a soup kitchen for the less fortunate...). Jeho první prací byl vyhazovač v baru. Jeho první a zatím jedinou filmovou rolí je postava jednoho ze tří postižených sourozenců ve filmu PACH KRVE.

Garry je dále profesionální zápasník a je také přezdívaný "Kanadský obr". Zápasil po celém světě - včetně Kanady, USA nebo Japonska. Je to také vyškolený herec, kaskadér a bodyguard. Dále získal druhý pásek v Karate. Provozuje profesionální motokros.

Garry je ženatý s Helen a mají spolu děti.

StrYke

Herecká filmografie

Filmy

2008 Guru lásky
2003 Pach krve
2002 Narkotika
2000 Jill Rips
1999 Babel
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
1996 Blbouni
Gladiátor
1995 Gladiator Cop
1994 Zpět v akci
Šílenství
1993 Tygří spáry 2
1988 Číslo 5 žije 2
1982 Humongous

TV seriály

2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace