foto

Gil Kolirin

  • nar. 23.4.1975 (43 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Karmánova hranice
Šípková Růženka
2012 G.B.H.
2011 Náhradnice
2010 Just for the Record
2009 Pach krve 3

TV seriály

2008 Torchwood (TV seriál)
A Day in the Death (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace