foto

Hoon Park

  • nar. 27.4.1981 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goldeun seulleombeo
2017 Ojangguneui baltob
2016 Geomsawejeon
2014 Annyeong, tooee
2010 Kim Jong-uk chatgi
2008 Gosa: pieui joonggangosa

TV seriály

2020 Amudo moreunda (TV seriál)
2019 Haechi (TV seriál)
Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
Watchyeo (TV seriál)
2018 Alhambeura gungjeoneui chuok (TV seriál)
2017 Jojak (TV seriál)
Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Ppalgan seonsaengnim (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Oh naui gwishinnim (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky