foto

Kevin Janssens

  • nar. 21.8.1979 (39 let)
    Antwerp, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Patrick
The Room
2018 Až na konec světa
Catacombe
Lukas
2017 Pomsta
Zabijáci
2016 Domov
2015 D'Ardennen
2012 Weekend aan Zee
2011 Het varken van Madonna
2010 Zot van A.
2007 Pohřešovaní (TV film)
2006 Windkracht 10: Koksijde Rescue

TV seriály

2019 Undercover (TV seriál)
2018 Over Water (TV seriál)
2013 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (7)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
Ženy mají pravdu (TV seriál)
2006 Koning van de wereld (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace