Reklama

Reklama

Ferry: Seriál

(seriál)
  • Belgie Ferry: De Serie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Stát se šéfem podsvětí není jenom tak a Ferry Bouman ze seriálu Undercover by o tom mohl vyprávět. Jeho cesta na vrchol totiž byla obzvlášť trnitá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

delapena 

všechny recenze uživatele

V podstate nejde o nič nové,kto mal rád sériu Undercover a neskôr samostatný film Ferry si príde na svoje aj pri tomto kúsku,koncept zostáva nezmenený no postava Ferryho aj naďalej neprestáva baviť,zo začiatku až komediálny štýl postupom času zhustne a na záver sa dočkáme vysporiadania sa s konfidentmi pekne po starom v brabantskom štýle :) 4/5 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Na prdel mě posadily všechny 3 řady Undercover, ohromně se mi líbil i film Ferry, a to okouzlení, ten údiv a obdiv ke skvělé scénáristické, režijní, herecké- ale vůbec celkově dokonalé filmařské práci- trvá i po tomto stejnojmenném seriálu. Moje nadšení není přenositelný na toho, kdo nezačne filmem Ferry. To je v tuhle chvíli nutnej start. Po tom musí následovat seriál Ferry a na to je pak možný navázat seriálem Undercover. (V reálu byl přitom nejdřív Undercover, pak Ferry film a až nakonec Ferry seriál.) Věřím, že to bude fungovat- s jedinou drobnou výjimkou: Gabrielle je v seriálu Ferry poměrně oduševnělá, zatímco v Undercover je- slušně řečeno- velmi prostá. Tady podle mě hrozí určitej nesoulad. Ale jinak je to brilantní. People like us- tihle mafiáni. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neviděl sem ani seriál Undercover ani předchozí film, takže všechny postavy pro mě byly úplně nové a nedokážu úplně docenit jak moc a jak moc dobře tahle série doplňuje existující unviersum. On sice Ferry seriál funguje i bez znalosti čehokoliv dalšího jako slušná evropská gangsterka, ale něco mi říká, že znát to okolo by byla minimálně lehčí výhoda. Bez toho je to "jen" lehce nadprůměrná podívaná...65% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Vcelku zdařilý předskokan  zatím mnohem známějšího Undercover. Měl jsem strach, jak to půjde bez "Boba", naštěstí se tyhle moje obavy ukázaly jako liché. "Ferry" to totiž zabral pro sebe se svou korpulentní postavou a nevymáchanou tlamou a je hlavně jeho zásluha, že mě tahle série opravdu dost bavila. Až mám sto chutí pustit si znovu všechny tři následující řady. A kdo ví, třeba to opravdu udělám. Chuť by určitě byla, jen s tím časem je to malinko horší. ()

FarWest 

všechny recenze uživatele

Odporná, zpocená, smrdutá bečka sádla tu předvádí svoje špeky v havajské košili nebo ještě líp v tílku a smaží se zahrát něčo na způsob mafiánského bosse. Bych zvracel. Já teda normálně lidi nehodnotím podle vzhledu, ale tohle je, sorry, fakt extrém. Kdybych se oholil plotostřihem a oblíkl se do pytle na brambory, tak furt vypadám dvakrát líp, než tenhle stojan na pneumatiky. Při sledování jsem si vzpomněl na další holandskou perličku 'Michiel de Ruyter' a hele, on je to ten samý týpek. ()

Galerie (28)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama