foto

Dean Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cute Little Buggers
2016 100 Streets
2015 Crying Wolf
2011 Zkus mě rozesmát
2006 Heroes and Villains
2002 Tough Love (TV film)
1999 Walking on the Moon (TV film)

TV seriály

2005 Pán času (TV seriál)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
2004 Mighty Boosh (TV seriál)
Stopař (S01E08)
Elektro (S01E07)
Charlie (S01E06)
další epizody (8)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (10)
1988 London's Burning (TV seriál)

Producentská filmografie

TV pořady

1998 E! Mysteries & Scandals (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky