foto

Samuli Vauramo

  • nar. 22.10.1981 (36 let)
    Vantaa, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kääntöpiste
2017 Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset
Neznámý voják
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
My Dear Friend
Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2011 War of the Dead
2010 Američan
Bunraku
2009 Avioliitosta
2008 Alkaa ja päättyä
Rozkaz
2007 Lieksa!
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Holka, ty jsi hvězda
Matkamuistoja: Tábor (studentský film)
2002 Muž bez minulosti

TV seriály

2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2011 H+ (TV seriál)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (12)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pesäpuu

TV pořady

2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 10 kirjaa lapsuudesta (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)

Hudební videoklipy

2007 Nightwish: While Your Lips Are Still Red (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace