foto

Pihla Viitala

  • nar. 30.9.1982 (37 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marian paratiisi
2018 Naivní mladé srdce
Tyhjiö
2017 Kuudes kerta
Na věčné časy
Yösyöttö
2016 Nuotin vierestä
2015 Amanda ja Tomi
Milovník po italsku
2014 Kesäkaverit
2013 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
2012 En Som deg
2011 August
Elma & Liisa
Kokkinos ouranos
Tunarit
2010 Fallin Inside
Pikkuveli (TV film)
Veijarit
Špatná rodina
2009 Avioliitosta
Pihalla
Rejkjavík
Rööperi
Toinen jalka haudasta
Älä ruoki lamaa (TV film)
2008 Jungle of Dreams (TV film)
Rozkaz
2007 Ganes
Sanaton sopimus (TV film)
2006 Pieni kuolema (studentský film)

TV seriály

2018 Ivalo (TV seriál)
Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
Kielergata (TV seriál)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Konsensuksen nimissä (E08)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (12)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (12)
2013 Mob City (TV seriál)
2012 Hellfjord (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2011 Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Intiimi haastattelu (E03)
Suhteen markkina-arvo (E02)
další epizody (4)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Teuvo - tieto lisää tuskaa (E03)

Dokumentární

2018 Rikoksen musta pohjoinen (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa

Maskérská filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
2013 Docventures (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce