foto

Isabel Otero

  • nar. 5.8.1962 (57 let)
    Rennes, Ille-et-Vilaine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Contre Enquête: Mort d'un héros (TV film)
2017 Crime dans les Alpilles (TV film)
Les mystères de l'île (TV film)
2014 Meurtres à l'abbaye de Rouen (TV film)
2007 Dcera je nevinná (TV film)
2004 Du côté de chez Marcel (TV film)
2003 Baisers des autres, Les
2000 Diamantové náušnice (TV film)
Jeanne, Marie et les autres (TV film)
Soudkyně Beaulieu (TV film)
Un homme à la maison (TV film)
1998 Choix d'une mère, Le (TV film)
1997 Fille des nuages, La (TV film)
Sázka
Vie à trois, La (TV film)
Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1996 Buena vida, La
Je m'appelle Régine (TV film)
Le cheval de coeur (TV film)
Malena es un nombre de tango
Rozmary řeky
1995 Bébé coup de foudre (TV film)
Coeur étincelant, Le (TV film)
Terrain glissant (TV film)
1994 Comme un frère
Des enfants dans les arbres (TV film)
Láska je dětská hra (TV film)
1992 Sprawa kobiet (TV film)
Tatínek a nikdo jiný (TV film)
1990 Baie des Anges connection (TV film)
1989 Vzpomínka na štěstí (TV film)
1988 Paysage d'un cerveau (TV film)
Terre sacrée
Ville étrangère
1987 Arhangelos tou pathous
La nuit du coucou (TV film)
Présence féminine
1986 Amant magnifique, L'
Coeur du voyage, Le (TV film)
1985 Derborence
1979 Moyens du bord, Les (TV film)

TV seriály

2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Le Grand Saut (S02E06)
Etoile filante (S02E05)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Les Thibault (TV seriál)
1999 Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
Passeur d'enfants (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1989 David Lansky (TV seriál)
Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2017 La Continental : Le mystère Greven (TV film) - vyp.
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2003 Histoire d´un secret
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.
1984 Cinématon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace