foto

Ana Girardot

  • nar. 1.8.1988 (29 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Knock
Soleil Battant
Víno nás spojuje
2016 Saint-Amour
2015 Foujita
2014 Escobar: Paraíso perdido
La Prochaine fois je viserai le coeur
Le beau monde
Pan Bezchybný
2013 216 mois
2012 Cloclo
Radiostars
Upřímná přátelství
2010 Simon Werner a disparu...
1992 Po lásce

TV seriály

2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (8)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace